Je herkent dit misschien wel:

 • Je hebt het gevoel dat je veel meer in je mars hebt dan dat er op dit moment uitkomt. Je weet nog niet precies waar je kracht en toegevoegde waarde ligt.

 • Je hebt al diverse opleidingen gedaan, het ontbreekt je aan vlieguren en experststatus en daarom ben je met je bedrijf (nog) niet waar jij zou willen zijn.

 • Je mist diepgaande kennis op het gebied van (Online) Marketing en Online Ondernemen. Wat is de essentie? Waarom is dit zo? En hoe werkt dit dan?

 • Je wilt groeien en je hebt het gevoel dat het makkelijker en beter kan, zonder harder te werken.

 • Je bent vol vertrouwen je VA-Business gestart en je kan niet verder groeien. Je zit namelijk vast in het uurtje-factuurtje businessmodel.

 • Je wilt een hogere omzet en financiële vrijheid en alleen maar doen waar jij plezier uit haalt.

Hoe zou het voor je zijn als jij...

 • het maximale uit jezelf weet te halen, je verborgen talenten ontdekt en volledig
  tot bloei laat komen.

 • weet dat je GOUD WAARD bent voor andere ondernemers! Je geen "standaard"
  Virtual Assistant bent, maar juist dé expert!

 • een grote impact hebt op het succes van jouw klanten, zodat klanten met jou
  samen willen werken.

 • precies weet welk pad je moet bewandelen om te groeien met je bedrijf,
  en er een duidelijke business route is.

 • je kennis uitbreidt, ervoor zorgt dat alle puzzelstukjes met elkaar verbonden worden voor je eigen bedrijf en je weet hoe je de complete "puzzel" kunt leggen voor (Online) Ondernemers.

 • je onderscheidt van anderen in jouw branche. Een manier om het ánders te doen dan anderen.

 • je hand niet meer omdraait voor welke (Online) Business-uitdaging dan ook.

 • Financiële zekerheid hebt, elke maand goed geld verdient en ondertussen tijd over houdt en alleen maar doet waar jij plezier uit haalt.

Speciaal voor jou,
leuke vrouw, heb ik

dit complete Business Programma ontwikkeld.

* Een online programma waarin jij op zoek gaat naar wat jou uniek maakt, jouw unieke manier van werken en branding van je bedrijf. Naar je zichtbaarheid, productaanbod, lancering en verkoop van jouw diensten.
* Geen copy-paste maar een Do-It-Yourself programma vol tips, opdrachten en tools.
* Vanuit eigenheid maak jij de vertaling naar jouw eigen unieke wijze.
* Omdat er geen kant en klaar concept bestaat, maar je kunt wel richtlijnen gebruiken.

Hoe ziet dit (Online) Business Expert programma er praktisch van A tot Z uit?Praktische Strategische Kick-off
In deze online Kick-Off sessie van (90 min) schetsen we samen een duidelijk beeld van jou, je bedrijf en jouw bedrijfsdoelen. Zodat we vanuit hier een passend stappenplan kunnen samenstellen. 

*

6 maanden Persoonlijke begeleiding & Coaching
Na de Kick-Off sessie hebben we 8 extra vervolg sessies om de 2/3 weken (90 min). Je krijgt alle ruimte en tijd voor tussentijdse implementatie. Ik zorg dat je de juiste focus hebt, we bespreken de genomen stappen en geef ik je opdrachten mee voor de komende weken. 

*

Accountable
Elke week hebben we een Check-in om te kijken 

hoe het met je gaat en waar je staat. 

*

WhatsApp Support

Tussen de coach sessies door ben ik 24/5 per week bereikbaar voor al je vragen en feedback via Whatsapp. Ik ben jou stok achter de deur! Dit wordt als zéér waardevol ervaren door eerdere deelnemers van dit traject.

*
Onbeperkt Feedback
"Ik geloof dat je enkel iets leert als je dit in de praktijk toepast. Dus in je eigen bedrijf!" Kennis is pas waardevol als je dit ook TOEPAST. Simpelweg door het te DOEN. Hoe fijn zou het dan zijn als je daar meteen feedback op krijgt? Dus stuur me je ideeën en uitwerkingen op en ik geef je mijn eerlijke, opbouwende feedback. Zodat je meteen doorpakt en groei ervaart. 

*
Support After Traject

Je krijgt één maand na de laatste coach sessie de mogelijkheid om al je vragen te stellen, feedback te ontvangen over de implementaties waar je aan werkt. Ik laat je namelijk niet direct vallen na het einde van het traject. We sluiten het traject af met een Feedback-call.

*

BONUS*****

Lifetime toegang inclusief updates en nieuwe modules.

Waarom kiezen voor mijn 1-op-1 programma?

(Online) Business expert. Dit gaat verder dan "Business Coaching" en vind je nergens anders terug.

 • Op dit niveau werken zeer weinig Virtual Assistants. Je laat direct jouw meerwaarde zien. Jij wéét de "WAT", de "HOE" en met "WIE".

 • Dit is de meest complete strategische, praktische & technische kennis op het gebied van (Online) Ondernemen - Persoonlijke Klantreis van A tot Z.

 • Tijdens het volgen van dit programma, zorg ik ervoor dat je praktijkopdrachten krijgt en dat je vlieguren gaat maken. En hoe leuk zou het zijn als jij daar gewoon voor betaald krijgt!

Dit is wat anderen over mij en mijn werkzijze zeggen...

Zij ging je voor!

Femke Verbeek

Verbeek Organisatie & Coaching

"Ik liep vast en wilde handvatten om mijn bedrijf te laten groeien! Wilde meer inzicht en mijn aanbod door-ontwikkelen. Als je niet weet hoe dan is dit programma een waardevolle aanrader."
 • Jij ontdekt je passie en verborgen talenten en zet ze 100% in. Shine Like a Star!

 • Je leert de (Online) klantreis 👣 en je stippelt een logische route uit die een klant aflegt om daadwerkelijk een dienst of product te kopen en helpt bij de uitvoering hiervan.

 • Zet jezelf als Business Expert in de markt. Klanten willen graag met jou samenwerken.

 • STARt to Shine! Je gaat volledig vanuit passie werken en helpt jouw droomklant.

 • Ziet nieuwe kansen en mogelijkheden voor jezelf en voor je klanten.

 • Claim Your Spotlight! Je weet wat jou uniek maakt en waarom een klant voor JOU zou moeten kiezen. En hiermee onderscheid je je in de markt.

 • Je ambassadeurs als persoonlijke "leadmachine." Wanneer je like, know, and trust toepast, ontstaat er magie! Hiermee trek jij continu nieuwe klanten aan tegen een hoog tarief.

 • Zet je eigen aanbod of een (Online) Programma strategisch en succesvol in de markt.

 • Zit snel vol met klanten en wordt uitstekend betaald door het vragen van een hoger tarief.

 • Breng jouw bedrijf naar "Next Level" en je zorgt ervoor dat je jouw volgende groeistap maakt. Je claimt je Expertpositie!

Dit is wat anderen over mij en mijn werkzijze zeggen...

Zij gingen je voor!

Judith van der Heijden

Youdith Virtual Support

"Van Cindy heb ik geleerd dat ik helemaal op mezelf mag vertrouwen en mijn eigen koers mag varen. Met de juiste peptalks weet ze mij weer in beweging te brengen." Cindy is een top vrouw die jou heel graag verder helpt."

Chantal van Mook

Just No Worries!

"Ik liep vast en wilde verandering. Je komt er dan achter dat je niet de enige bent, die het (soms) even niet weet. Samen sta je sterk!"

Cindy van Dommelen

Creative Business Coach, creatieveling, #1 ánders dan anderen. Op eigen wijze!

Ooit stond ik zelf op het punt waar jij nu staat. Ik wist dat ik veel meer in mijn mars had dan dat er uitkwam. Ik wist dat ik andere mensen kon helpen, omdat ik de kern van een verhaal, vraagstuk of probleem van een persoon snel kon doorgronden. Maar ik wist alleen niet hoe.

Ik startte als Virtual Assistant en groeide al snel door naar een Technische Virtual Assistant. Daarna groeide ik door naar Online Business Expert. Een strategische partner die zowel voor zichzelf als voor haar opdrachtgevers het maximale eruit wil halen. Dit is waar klanten enorm behoeften aan hadden.

Mijn eigen koers varen gaf mij de ruimte om te kunnen creëren. Wat klopt voor mij! Toch zei iets in mij dat ik meer wilde. Al van kinds af aan voelde ik een vuurtje branden 🔥 dit was zo’n sterk gevoel om anderen een podium te geven en te gunnen. De wereld veranderen en een klein beetje mooier maken!

"Ik wil vrouwen een podium geven en de wereld een beetje mooier maken!"

Als kind niet gezien en gehoord, de vreemde eend in de bijt, van People Pleaser naar mezelf volledig verliezen.

Ik werd getriggerd om nóg meer uit mezelf te halen als Creative Business Coach. Ik moest enorm uit mijn comfortzone. Ook al was dat súper eng. Van eigenwijs naar ánders dan anderen. Op eigen wijze!

Deze stap heeft mijn leven nog meer verrijkt. Ik ontdekte hoeveel meer ik nog in mij had. En dat je nóóit en te nimmer aan je eigen top van je kunnen zit. Je kunt altijd nog een stapje verder groeien.

En bij die stappen help ik je. Zodat jij een vrouw wordt die zakelijk én persoonlijk sterk in haar schoenen staat.

Ik weet uit eigen ervaring als je wil groeien met jouw bedrijf er altijd een stukje persoonlijke groei nodig is om te stralen als een ster. Je zeker te voelen in wat je doet. Dat je weet welke stappen er nodig zijn voor jou die leiden tot succes.

Mijn missie is….

Dat jij ontdekt wie je bent en wat jouw unieke talenten zijn. Er alles uithaalt wat erin zit! Dat je je nergens iets van aantrekt, wat anderen van je vinden of over je denken, maar doen waar jij gelukkig van wordt en niet zoals het “hoort”! 

Mijn innerlijk vuurtje 🔥 brand…om jou te helpen, want ik weet zeker dat er nog veel meer in jou zit dan dat er nu uitkomt. En die liefdevolle schop onder je kont, die geef ik je graag. Gegarandeerd! ❤️

Ik vind het belangrijk dat jij zowel Online als Offline hetzelfde uitstraalt, puur, eigen en oprecht en dat vertaalt in je business.

Maar het gaat natuurlijk niet alleen over omzet, branding of het uiterlijke plaatje.
Het draait allemaal om JOU! Wat wil jij, wat vind je mooi, wat wil je bereiken en hoe ziet jouw droombedrijf eruit? Het gaat namelijk ook over het innerlijke proces wat ondernemerschap met zich meebrengt en dit zie ik maar zelden terug in een Business Coaching programma. 

Daarom heb ik dit online programma gemaakt.

Met dit programma ga je niet alleen aan de slag met je bedrijf, maar eerst begin je bij het begin; bij jezelf! JIJ bent je bedrijf! 

Hoe fijn zou het zijn als je op jouw eigen wijze gaat ondernemen, een manier die bij jou past en waar jij achter staat.

"Omdat jezelf zijn in je business het fijnste werkt!"

 • Het fundament van je business staat als een huis en zakt niet als een kaartenhuis in elkaar.

 • Je hebt een aanbod die naadloos aansluit bij je ideale klant, zodat je nieuwe potentiële klanten omtovert tot betalende klanten.

 • Jij bent dé (Online) Business Expert in Adverteren op Facebook & Instagram. Online Marketing heeft geen geheimen meer voor jou!

 • Jij bent dé (Online) Business Expert in Content creëren vanuit de 3-fase formule dan maak je van kijkers, volgers en van volgers klanten.

 • Jij bent dé (Online) Business Expert in E-mailmarketing. MailBlue/Active Campaign hebben geen geheimen meer voor jou!

 • Jij bent dé (Online) Business Expert voor de (Online) klantreis 👣 en je kan een logische route uitstippelen voor een bedrijf.

 • je de beslissing hebt genomen in actie te komen én gaat voor kwaliteit, zichtbaarheid met oog voor de klant en jouw eigen flow!

 • je staat te trappelen om écht impact te maken en je kennis met zoveel mogelijk mensen te delen.

 • je jouw bereik wilt vergroten, je fanbase wilt laten groeien en meer klanten wilt.

 • je inziet dat het opbouwen van een klantrelatie belangrijk is voor vertrouwen en meer verkopen

 • je weet dat (Online) Marketing té belangrijk is om te blijven schieten met losse flodders, zonder een concreet plan van aanpak die je geen concreet resultaat oplevert, je geen nieuwe klanten krijgt en je je omzet nooit zal verdubbelen.

 • je een succesvol bedrijf wilt runnen, leiderschap tonen en meer verantwoordelijkheid nemen voor voor je eigen groei en succes, zodat je meer groei, (financiële) vrijheid en plezier in je bedrijf ervaart.

Alle voordelen voor jou op een rij:

 • 24/5 WhatsApp support: voor al je vragen en feedback.

 • Onbeperkt feedback support voor al je ideeën en uitwerkingen.

 • Toegang tot de Exclusieve besloten Community. Je kunt hier 24/7 vragen stellen, ervaringen delen en elkaar inspireren en/of helpen.

 • Ik ben je stok achter de deur. Kortom: je persoonlijke Cheerleader

 • Praktische kant-en-klare stappenplan | methodes | formules, templates en lay-outs die je groei versnellen en tijd opleveren.

Veelgestelde Vragen

 • Is dit traject voor iedere (startende) Virtual Assistant geschikt?

  Jazeker, je bespaart jezelf een hoop frustratie en stress om het eerst allemaal zelf uit te zoeken. Ik heb dit allemaal al voor je gedaan.

 • Wat gaan we doen tijdens het 6 maanden traject?

  Samen zorgen we ervoor dat jij in 6 maanden een (Online) Business Expert wordt!

  We maken samen een concreet en praktisch stappenplan wat afgestemd is op jouw wensen en doelen. Ik neem je graag mee op reis en help je met het creatieve en technische proces, zonder dat jij technische (voor)kennis hoeft te hebben! Je laat je door niets of niemand tegenhouden en vol zelfvertrouwen ga je er zelf mee aan de slag.

 • Waarom duurt het traject 6 maanden?

  Waarom 6 maanden? Een (Online) Business Expert wordt je niet zomaar! Dit kost nu eenmaal tijd! Je hebt nu eenmaal een aantal vlieguren nodig om jezelf écht de expertise eigen te maken. Te Evalueren & Bijsturen waar nodig. Ik ga voor kwaliteit en raffel niet graag zaken af. Persoonlijk neem ik liever uitgebreid de tijd om met je mee te kijken en te zorgen voor goede resultaten. Zo geef ik je handvatten en begeleid jou persoonlijk en stap voor stap. Ik wijs jou de weg, en geef jou richting en laat je stralen! Ik vind het belangrijk dat dat jij JEZELF bent en dit bij mij ook kan zijn. Omdat jezelf zijn écht het lekkerste werkt! En dat gun ik jou ook!

  Zodat JIJ weet wat je nodig hebt - voor jezelf, maar ook in je bedrijf! Ik help je graag! Daarnaast geef ik je praktische concrete inspiratie, en met mijn alles-is-mogelijk-ideeën-box kun je alles meteen zelf implementeren oftewel uitvoeren.

  We gaan 100% praktisch aan de slag! Met mijn - niet lullen maar poetsen - mentaliteit moet dit vast lukken! Zonder poespas en bla bla...straight to the point!

 • Kan ik gelijk starten?

  Als je hebt besloten dat jij een Business Expert wil worden en deze ondernemersreis samen met mij wil gaan maken. Als het klikt aan beide kanten dan kan je direct starten. Uiteraard zolang ik beschikbare plekken heb. Dit hoor je van mij tijdens de Match Call.

  Na de aanmelding kan je meteen je Kick-Off sessie in mijn agenda inplannen. Jij bepaald hoe, waar en wanneer!

 • Hoe kan ik me aanmelden en hoe werkt het?

  Wil jij met mij samenwerken? Hoe gaat het dan te werk?

  #1 - MATCH CALL

  Als eerste plannen we een vrijblijvend intakegesprek in via Zoom. Het doel van dit gesprek is om jou verder te helpen naar de volgende stap in je bedrijf, soms komt hier een samenwerking uit als het klikt aan beide kanten. Het kan best zijn dat ik niet de juiste persoon ben om jou verder te helpen, dan verwijs ik je graag naar een ander die dat wél kan. Bij een wederzijdse klik zeg ik: Take the leap, jump into the unknown en let's travel to YOUR destination!

  #2 - EEN MATCH! EN NU?

  Bij een wederzijdse klik zijn we een match! Dan kunnen we gaan starten! Ik geef jou per e-mail de mogelijkheid om de betaling in orde te maken. Je hebt de keuze om in 1 keer te betalen of in termijnen. Daarnaast krijg je ook meteen de factuur voor je eigen administratie.

  #3 - PLAN KICK-OFF CALL

  YES, YOU DID IT! Via e-mail ontvang je de bevestiging van je aanmelding. In deze e-mail vind je ook de link om meteen met mij je eerste Kick-Off sessie in te plannen van 90 min!

 • Cindy, waarom ben jij dé persoon die mij verder kan helpen?

  Toen ik in 2018 mijn bedrijf startte ben ik meteen goed gestart met het opzetten van mijn eigen persoonlijke klantreis van A tot Z voor mijn bedrijf. Want "Ik geloof dat je enkel iets leert als je dit in de praktijk toepast. Dus in je eigen bedrijf!" Er is namelijk een groot verschil tussen iets weten en iets toepassen in de praktijk.

  Zo kan ik als creatief hoogbegaafde, hoogsensitieve persoon met een ijzersterke wil en multipassionate ondernemer The "BIG PICTURE" zien. Daarnaast knoop ik alle losse eindjes aan elkaar en zie ik de rode draad in het geheel: De (Online) Business Route oftewel de Persoonlijke Klantreis van A tot Z.

  Ik gaf meer dan 10.000 euro's uit aan diverse opleidingen, trainingen, workshops etc.. Dankzij de juiste Business Coach leerde ik vanaf de start van mijn bedrijf om mijn eigenheid te vertalen naar mijn eigen manier. Alleen in de praktijk zag ik één groot probleem bij mijn klanten die ervaring hadden met andere Business Coaches: er werd niet gekeken naar de ondernemer zelf, wat er bij die persoon past en welke strategie daarbij paste. Mijn klanten hadden een copy-paste formule toegepast. Kortom een one-size-fits-all strategie. Ze waren in een standaard systeem of route geduwd en hadden vooral geleerd om te ondernemen "HOE" het hoort.

  Door mijn jarenlange ervaring als (Online) Business Expert kwam ik al snel tot de conclusie dat elk bedrijf een andere klantreis en strategie nodig heeft wat 100% past bij jou als ondernemer.

  Door het creëren van mijn eigen persoonlijke klantreis weet ik als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het (Online) Ondernemen.

  Omdat jezelf zijn écht het lekkerste werkt! En dat gun ik jou ook!

 • Hoe weet ik of ik waar voor mijn geld krijg?

  Dat weet je pas als je deelneemt aan het programma en je hier ook volledig aan commit. Ik zorg ervoor dat het jou aan niks ontbreekt om de groei en succes te behalen waar je van droomt. Het enige wat ik van jou vraag is jouw inzet, openheid en bereidwilligheid om er helemaal voor te gaan. Ik weet hoe spannend het is om een grote investering te doen. Zo heb ik ooit een investering van €10.000,- gedaan in een Business Coach. Ik had het bedrag niet en vond het mega, mega spannend om in die persoon te investeren, omdat ik inderdaad niet wist of ik dat geld er wel uit zou halen en of het die waarde zou hebben die ik erachter zocht. Maar ik heb het toch gedaan (in termijnen betaald..;-)) en het heeft me ontzettend veel gebracht bij de groei en het succes van mijn bedrijf. En het bedrag is helemaal terugverdiend. Sometimes you have to jump into the unknown!

 • Betaalde vlieguren maken! Hoe kom ik hiervoor in aanmerking?

  Als jij hebt besloten om Business Expert te worden, en samen met mij, jouw mooie ondernemersreis wilt maken en als het klikt aan beide kanten dan zou je na mijn selectieprocedure in aanmerking kunnen komen voor betaalde vlieguren. Betaalde vlieguren! Wat bedoel je daarmee? Tijdens het volgen van mijn programma, zorg ik ervoor dat je praktijkopdrachten krijgt en dat je vlieguren gaat maken. En hoe leuk zou het zijn als jij daar gewoon voor betaald krijgt!

  Uiteraard zolang ik beschikbare plekken heb. 😉 Dit hoor je van mij tijdens de Match Call.

 • Is er ook een betalingsregeling mogelijk?

  Ja hoor. Mocht je de investering van € 3.997,- niet in 1x kunnen voldoen dan is het mogelijk om het bedrag in 6 termijnen van €675,- of 12 termijnen van €350,-.

  * alle prijzen zijn excl. btw