Je herkent dit misschien wel:

 • Je bent al een tijdje bezig met ondernemen, alleen loopt het nog niet helemaal zoals je voor ogen had. Voor je gevoel rommel je maar wat aan en ben je met je bedrijf nog steeds niet
  waar jij zou willen zijn.

 • Je bent regelmatig op je Social Media te vinden. Je post genoeg content, alleen slaat dit niet aan! Je haalt er weinig nieuwe volgers, klanten en omzet uit. Je begint te twijfelen en denkt “Ben ik wel goed genoeg”?

 • Je beschikt over zoveel kennis in jouw vakgebied, maar het lijkt erop dat je doelgroep niet geïnteresseerd lijkt in wat je doet. Je snapt er niks van.

 • Je hebt geen (goede) weggever die jouw mailinglijst helpt om te groeien, omdat je geen idee hebt wat je zou kunnen delen.

 • Het bepalen van je ideale klant vind je moeilijk. Laat staan ze aanspreken. Je hebt geen passend aanbod wat naadloos aansluit bij de behoefte van je doelgroep en baalt dat je het niet verkocht krijgt.

 • Je schiet in de weerstand zodra je het woord "funnel" hoort. Want weer zo’n gratis E-book of Masterclass... werkt dit nog wel?

Hoe zou het voor je zijn als jij:

 • 100% laat zien wie je bent en wat je doet en je klanten aantrekt die écht bij je passen.

 • jouw doelen omzet in concrete acties en daarmee je bedrijf naar een hoger niveau weet te tillen.

 • een concrete opbouw van je aanbod hebt dat naadloos aansluit bij jouw ideale klant

 • meer overzicht en structuur hebt, omdat je een concreet strategisch plan hebt

 • je Social Media kanalen en je mailinglijst dagelijks ziet groeien. Je krijgt grip op je resultaten dat gaat zorgen voor groei in je omzet

 • weet hoe je marketing kan inzetten door content te schrijven die bij jou past. Zodat klanten JOU weten te vinden!

 • Business Flow ervaart! Je bedrijf lekker loopt en groeit, zonder dat jij ontzettend veel tijd aan zaken kwijt bent?

 • weet dat klanten "vanzelf" naar je toe komen.

 • financiële zekerheid hebt, elke maand goed geld verdient en ondertussen ook geniet van het hele proces, tijd over houdt om lekker creatief bezig te zijn in je bedrijf en alleen maar doet waar jij plezier uit haalt? Want dat kan, doe ik ook!

Speciaal voor jou,
leuke vrouw, heb ik

dit complete Business Programma ontwikkeld.

* Een 1-op-1 programma waarin jij op zoek gaat naar jouw unieke manier van werken, presenteren en branding van je bedrijf.
* We gaan kijken naar jouw aanbod, lancering en verkoop van jouw producten en diensten.
* Geen copy-paste maar een Do-It-Yourself programma vol tips, opdrachten en tools.
* Vanuit eigenheid maak jij de vertaling naar jouw eigen unieke wijze.
* Omdat er geen kant en klaar concept bestaat, maar je kunt wel richtlijnen gebruiken.

Hoe ziet dit traject er praktisch van A tot Z uit?Praktische Strategische Kick-off
In deze online Kick-Off sessie van (90 min) schetsen we samen een duidelijk beeld van jou, je bedrijf en jouw bedrijfsdoelen. Zodat we vanuit hier een passend stappenplan kunnen samenstellen. 

*

6 maanden Persoonlijke begeleiding & Coaching
Na de Kick-Off sessie hebben we 8 extra vervolg sessies om de 2/3 weken (90 min). Je krijgt alle ruimte en tijd voor tussentijdse implementatie. Ik zorg dat je de juiste focus hebt, we bespreken de genomen stappen en geef ik je opdrachten mee voor de komende weken. 

*

Accountable
Elke week hebben we een Check-in om te kijken 

hoe het met je gaat en waar je staat. 

*

WhatsApp Support

Tussen de coach sessies door ben ik 24/5 per week bereikbaar voor al je vragen en feedback via Whatsapp. Ik ben jou stok achter de deur! Dit wordt als zéér waardevol ervaren door eerdere deelnemers van dit traject.

*
Onbeperkt Feedback
"Ik geloof dat je enkel iets leert als je dit in de praktijk toepast. Dus in je eigen bedrijf!" Kennis is pas waardevol als je dit ook TOEPAST. Simpelweg door het te DOEN. Hoe fijn zou het dan zijn als je daar meteen feedback op krijgt? Dus stuur me je ideeën en uitwerkingen op en ik geef je mijn eerlijke, opbouwende feedback. Zodat je meteen doorpakt en groei ervaart. 

*
Support After Traject

Je krijgt één maand na de laatste coach sessie de mogelijkheid om al je vragen te stellen, feedback te ontvangen over de implementaties waar je aan werkt. Ik laat je namelijk niet direct vallen na het einde van het traject. We sluiten het traject af met een Feedback-call.

*

BONUS*****

Lifetime toegang inclusief updates en nieuwe modules.

Waarom kiezen voor mijn 1-op-1 programma?

(Online) Business Strategie. Dit gaat verder dan "Business Coaching" en vind je nergens anders terug.

 • Geen one-size-fits-all strategie, maar écht wat 100% bij jou past!

 • Praktische kant-en-klare stappenplannen | methodes | formules, templates en lay-outs die je groei versnellen en tijd opleveren.

 • Jij wéét de "WAT", de "HOE" en met "WIE".

 • Ik help je persoonlijk en stap voor stap met het creatieve én technische proces. Zodat je precies weet wat je moet doen en het je heel veel tijd bespaart, omdat je het niet meer zelf hoeft uit te zoeken.

Dit is wat anderen over mij en mijn werkzijze zeggen...

Zij ging je voor!

Marleen Bennink

Happy Life Coaching & Hypnotherapie

“Ik had al een online programma gevolgd bij een andere coach en ik liep totaal vast...Ik kwam niet verder, doordat er geen contactmomenten waren, het was een online programma en ik blokkeerde op de techniek. Ik ben ontzettend dankbaar dat Cindy op mijn pad kwam. Het 1-op-1 programma aanbod Boost Your Business kwam als geroepen, dit kon ik goed gebruiken. Ze heeft naar mijn Business Concept gekeken en we hebben samen mijn aanbod aangescherpt. Ik heb mijn aanbod nu helder en duidelijk in een porductpiramide staan. Dit is zo ontzettend fijn, en geeft structuur in mijn bedrijf! Elke 2 weken een 1-op-1 coachcall zorgde ervoor dat ik een stok achter de deur had, de lessen van het programma volgde en de opdrachten uitwerkte. Ik kwam letterlijk in de flow en werkte aan mijn bedrijf. Cindy helpt je met praktische kant-en-klare stappenplannen, templates en lay-outs voor je website, e-mailmarketingsysteem, Facebook & Instagram. Ze heeft zelfs een Social Media Toolkit met contentvoorbeelden die je groei versnellen en tijd opleveren. Cindy heeft mij ook stap voor stap geholpen met de techniek. Ik leerde ondernemen vanuit wie ik (echt) ben! Een manier van ondernemen en verkopen zonder mezelf te verliezen, het kan echt!

Cindy van Dommelen

Creative Business Coach, creatieveling, #1 ánders dan anderen. Op eigen wijze!

Een expert om van niets iets te maken. Ik kan intunen op de energie van anderen en wat zij nodig hebben. Ik kom met de meest vernieuwende en creatieve ideeën voor jouw Business Concept en ik houd van ACTIE IN DE TAXI!

Jarenlang heb ik verschillende functies bekleed als secretaresse, systeembeheerder, heb ik diverse projecten gedaan en ben ik nauw betrokken geweest bij processen optimaliseren zowel op papier als technisch systemen inrichten in verschillende bedrijven. Na een pittige periode, wilde ik iets anders!

Ik startte als Virtual Assistant, groeide door naar een Technische Virtual Assistant en al snel was ik succesvol en groeide ik door naar Online Business Expert. Mijn eigen koers varen gaf mij de ruimte om te kunnen creëren. Wat klopt voor mij!

Toch zei iets in mij dat ik meer wilde. Al van kinds af aan voelde ik een vuurtje branden 🔥 dit was zo’n sterk gevoel om anderen een podium te geven en te gunnen.

"Ik wil vrouwen een podium geven en de wereld een beetje mooier maken!"

Als kind niet gezien en gehoord, de vreemde eend in de bijt,
van People Pleaser naar mezelf volledig verliezen.

Ik werd getriggerd om nóg meer uit mezelf te halen als Creative Business Coach. Ik moest enorm uit mijn comfortzone. Ook al was dat súper eng. Van eigenwijs naar ánders dan anderen. Op eigen wijze!

Deze stap heeft mijn leven nog meer verrijkt. Ik ontdekte hoeveel meer ik nog in mij had. En dat je nóóit en te nimmer aan je eigen top van je kunnen zit. Je kunt altijd nog een stapje verder groeien.

Het online ondernemen trok mijn aandacht
en is in mijn ogen écht de toekomst!

Maar hoe presenteer je jezelf online? Door een eigen wijze, eigentijdse manier jouw branding via Visual Storytelling in te zetten op een manier die bij jou past. Dit is een vereiste om online gezien te worden.

Maar ook spannend...want...

Wie zit er nu op mij te wachten?
Weet ik genoeg of moet ik nog meer leren voordat ik verder ga?
Hoe vind ik mijn klanten of hoe vinden zij mij...

Ik geloof niet in winnende methodes en opdringerige "marketing" trucjes, wel geloof ik in eigenheid en zelfontwikkeling.

Ik vind het belangrijk dat jij zowel Online als Offline hetzelfde uitstraalt, puur, eigen en oprecht en dat vertaalt in je business. 

Maar het gaat natuurlijk niet alleen over omzet, branding of het uiterlijke plaatje.
Het draait allemaal om JOU! Wat wil jij, wat vind je mooi, wat wil je bereiken en hoe ziet jouw droombedrijf eruit? Het gaat namelijk ook over het innerlijke proces wat ondernemerschap met zich meebrengt en dit zie ik maar zelden terug in een Business Coaching programma. 

Daarom heb ik dit online programma Create Your Online Business gemaakt.

Met dit programma ga je niet alleen aan de slag met je bedrijf, maar eerst begin je bij het begin; bij jezelf! JIJ bent je bedrijf! 

Hoe fijn zou het zijn als je op jouw eigen wijze gaat ondernemen, een manier die bij jou past en waar jij achter staat.

"Omdat jezelf zijn in je business het fijnste werkt!"

 

 • Het fundament van je business staat als een huis en zakt niet als een kaartenhuis in elkaar.

 • Je hebt een aanbod die naadloos aansluit bij je ideale klant, zodat je nieuwe potentiële klanten omtovert tot betalende klanten.

 • Je hebt een waanzinnige weggever, waarmee jij de verbinding aangaat met je doelgroep en je mailinglijst dagelijks laat groeien.

 • Je krijgt een kant-en-klaar E-book Template voor je weggever die je direct in jouw Canva account kan gebruiken wat jou een hoop werk scheelt.

 • Je krijgt een kant-en-klare funnel voor je weggever die jij direct in jouw eigen MailBlue/Active Campaign kan implementeren wat jou tijd oplevert en heel veel frustratie scheelt.

 • Je weet hoe je marketing kan inzetten door content te schrijven die bij jou past. Zodat klanten JOU weten te vinden!

 • MailBlue/Active Campaign (E-mailmarketing software) heeft geen geheimen meer voor jou!

 • Je ontdekt hoe je een goed converterende Salespagina maakt, zodat jouw bezoeker binnen enkele seconden weet wat jouw aanbod inhoud en wat ze kunnen krijgen in ruil voor hun geld.

 • Je krijgt grip op je resultaten dat gaat zorgen voor groei in je omzet

 • Je hebt zelfvertrouwen dat je de dingen nu écht zelf kan! En je dacht dat je nooit zou zeggen: "Ik wist niet dat ik dit kon en het nog leuk zou vinden óók!"

 • je de beslissing hebt genomen in actie te komen én gaat voor kwaliteit, zichtbaarheid met oog voor de klant en jouw eigen flow!

 • je staat te trappelen om écht impact te maken en je kennis met zoveel mogelijk mensen te delen.

 • je jouw bereik wilt vergroten, je fanbase wilt laten groeien en meer klanten wilt.

 • je inziet dat het opbouwen van een klantrelatie belangrijk is voor vertrouwen en meer verkopen

 • je weet dat (Online) Marketing té belangrijk is om te blijven schieten met losse flodders, zonder een concreet plan van aanpak die je geen concreet resultaat oplevert, je geen nieuwe klanten krijgt en je je omzet nooit zal verdubbelen.

 • je een succesvol bedrijf wilt runnen, leiderschap tonen en meer verantwoordelijkheid nemen voor voor je eigen groei en succes, zodat je meer groei, (financiële) vrijheid en plezier in je bedrijf ervaart.

Alle voordelen voor jou op een rij:

 • 24/5 WhatsApp support: voor al je vragen en feedback.

 • Onbeperkt feedback support voor al je ideeën en uitwerkingen.

 • Toegang tot de Exclusieve besloten Community. Je kunt hier 24/7 vragen stellen, ervaringen delen en elkaar inspireren en/of helpen.

 • Ik ben je stok achter de deur. Kortom: je persoonlijke Cheerleader

 • Praktische kant-en-klare stappenplan | methodes | formules, templates en lay-outs die je groei versnellen en tijd opleveren.

Veelgestelde Vragen

 • Is dit traject voor iedere (startende) vrouwelijke ondernemer geschikt?

  Jazeker, je bespaart jezelf een hoop frustratie en stress om het eerst allemaal zelf uit te zoeken. Ik heb dit allemaal al voor je gedaan.

  Je hebt ook de mogelijkheid om dit programma 1-op-1 te volgen. Voor meer informatie verwijs ik je naar de Bundle Foundation - Geef je bedrijf de beste fundering voor succes.

 • Wat gaan we doen tijdens het 6 maanden traject?

  Samen zorgen we ervoor dat jij in 6 maanden jouw persoonlijke klantreis van A-Z opzet dat écht 100% bij jou past! Geen one-size-fits-all strategie.

  We maken samen een concreet en praktisch stappenplan wat afgestemd is op jouw wensen en doelen. Ik neem je graag mee op reis en help je met het creatieve en technische proces, zonder dat jij technische (voor)kennis hoeft te hebben! Je laat je door niets of niemand tegenhouden en vol zelfvertrouwen ga je er zelf mee aan de slag.

 • Waarom duurt het traject 6 maanden?

  Waarom 6 maanden? Jouw Persoonlijke klantenreis van A tot Z opzetten kost nu eenmaal veel tijd! Niet alleen het opzetten, maar ook testen of het werkt. Evalueren & Bijsturen waar nodig. Ik ga voor kwaliteit en raffel niet graag zaken af. Persoonlijk neem ik liever uitgebreid de tijd om met jouw business mee te denken en te zorgen voor goede resultaten. Zo geef ik je handvatten en begeleid jou persoonlijk en stap voor stap. Ik wijs jou de weg, en geef jou richting en laat je stralen! Ik vind het belangrijk dat dat jij JEZELF bent en dit bij mij ook kan zijn. Omdat jezelf zijn écht het lekkerste werkt! En dat gun ik jou ook! Zodat JIJ weet wat je nodig hebt - voor jezelf, maar ook in je bedrijf! Ik help je graag! Daarnaast geef ik je praktische concrete inspiratie, en met mijn alles-is-mogelijk-ideeën-box kun je alles meteen zelf implementeren oftewel uitvoeren.

  We gaan 100% praktisch aan de slag! Met mijn - niet lullen maar poetsen - mentaliteit moet dit vast lukken! Zonder poespas en bla bla...straight to the point!

 • Kan ik gelijk starten?

  Als je hebt besloten dat jij deze ondernemersreis samen met mij wil gaan maken. Als het klikt aan beide kanten dan kan je direct starten. Uiteraard zolang ik beschikbare plekken heb. Dit hoor je van mij tijdens de Match Call.

  Na de aanmelding kan je meteen je Kick-Off sessie in mijn agenda inplannen. Jij bepaald hoe, waar en wanneer!

 • Hoe kan ik me aanmelden en hoe werkt het?

  Wil jij met mij samenwerken? Hoe gaat het dan te werk?

  #1 - MATCH CALL

  Als eerste plannen we een vrijblijvend intakegesprek in via Zoom. Het doel van dit gesprek is om jou verder te helpen naar de volgende stap in je bedrijf, soms komt hier een samenwerking uit als het klikt aan beide kanten. Het kan best zijn dat ik niet de juiste persoon ben om jou verder te helpen, dan verwijs ik je graag naar een ander die dat wél kan. Bij een wederzijdse klik zeg ik: Take the leap, jump into the unknown en let's travel to YOUR destination!

  #2 - EEN MATCH! EN NU?

  Bij een wederzijdse klik zijn we een match! Dan kunnen we gaan starten! Ik geef jou per e-mail de mogelijkheid om de betaling in orde te maken. Je hebt de keuze om in 1 keer te betalen of in termijnen. Daarnaast krijg je ook meteen de factuur voor je eigen administratie.

  #3 - PLAN KICK-OFF CALL

  YES, YOU DID IT! Via e-mail ontvang je de bevestiging van je aanmelding. In deze e-mail vind je ook de link om meteen met mij je eerste Kick-Off sessie in te plannen van 90 min!

 • Cindy, waarom ben jij dé persoon die mij verder kan helpen?

  Toen ik in 2018 mijn bedrijf startte ben ik meteen goed gestart met het opzetten van mijn eigen persoonlijke klantreis van A tot Z voor mijn bedrijf. Want "Ik geloof dat je enkel iets leert als je dit in de praktijk toepast. Dus in je eigen bedrijf!" Er is namelijk een groot verschil tussen iets weten en iets toepassen in de praktijk.

  Zo kan ik als creatief hoogbegaafde, hoogsensitieve persoon met een ijzersterke wil en multipassionate ondernemer The "BIG PICTURE" zien. Daarnaast knoop ik alle losse eindjes aan elkaar en zie ik de rode draad in het geheel: De (Online) Business Route oftewel de Persoonlijke Klantreis van A tot Z.

  Ik gaf meer dan 10.000 euro's uit aan diverse opleidingen, trainingen, workshops etc.. Dankzij de juiste Business Coach leerde ik vanaf de start van mijn bedrijf om mijn eigenheid te vertalen naar mijn eigen manier. Alleen in de praktijk zag ik één groot probleem bij mijn klanten die ervaring hadden met andere Business Coaches: er werd niet gekeken naar de ondernemer zelf, wat er bij die persoon past en welke strategie daarbij paste. Mijn klanten hadden een copy-paste formule toegepast. Kortom een one-size-fits-all strategie. Ze waren in een standaard systeem of route geduwd en hadden vooral geleerd om te ondernemen "HOE" het hoort.

  Door mijn jarenlange ervaring als (Online) Business Expert kwam ik al snel tot de conclusie dat elk bedrijf een andere klantreis en strategie nodig heeft wat 100% past bij jou als ondernemer.

  Door het creëren van mijn eigen persoonlijke klantreis weet ik als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het (Online) Ondernemen.

  Omdat jezelf zijn écht het lekkerste werkt! En dat gun ik jou ook!

 • Hoe weet ik of ik waar voor mijn geld krijg?

  Dat weet je pas als je deelneemt aan het programma en je hier ook volledig aan commit. Ik zorg ervoor dat het jou aan niks ontbreekt om de groei en succes te behalen waar je van droomt. Het enige wat ik van jou vraag is jouw inzet, openheid en bereidwilligheid om er helemaal voor te gaan. Ik weet hoe spannend het is om een grote investering te doen. Zo heb ik ooit een investering van €10.000,- gedaan in een Business Coach. Ik had het bedrag niet en vond het mega, mega spannend om in die persoon te investeren, omdat ik inderdaad niet wist of ik dat geld er wel uit zou halen en of het die waarde zou hebben die ik erachter zocht. Maar ik heb het toch gedaan (in termijnen betaald..;-)) en het heeft me ontzettend veel gebracht bij de groei en het succes van mijn bedrijf. En het bedrag is helemaal terugverdiend. Sometimes you have to jump into the unknown!

 • Is er ook een betalingsregeling mogelijk?

  Ja hoor. Mocht je de investering van € 3.997,- niet in 1x kunnen voldoen dan is het mogelijk om het bedrag in 6 termijnen van €675,- of 12 termijnen van €350,-.

  * alle prijzen zijn excl. btw